Politica de retur

Produsele achizitionate prin intermediul promedispharm.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei daca aceastea nu corespund prezentarii din magazinul online sau daca prezinta deteriorari aparute in timpul transportului.

Pentru a fi eligibil returnarii (schimb sau rambursare), produsul returnat nu trebuie sa prezinte modificari privind aspectul comercial (zgarieturi sau alte deteriorari de ambalaj).

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, instructiunile de utilizare, etc), in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedesigilat, neutilizat.

Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d si e, produsele alimentare si cosmeticele sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retur.

Produsele trebuie sa fie insotite obligatoriu de documentele insotitoare: bon fiscal sau facturi fiscale.

Pentru returnarea produselor comandate ne puteti contacta telefonic la numarul: 0737.736.777 sau la adresa de email: [email protected]. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Returnarea produselor se poate face prin suportarea de catre client a cheltuielilor de transport! Cheltuielile de transport pentru retur sunt de 17.99 ron inclusiv TVA

X
Add to cart