Despre noi

Infiintata in anul 2017, Promedis Pharm este o companie care, desi tanara, este formata din
specialisti cu peste 12 ani de experienta in domeniul farmaceutic pe piata din Romania.

De ce PROMEDIS PHARM?

Promedis Pharm sustine si intareste ideea ca “SANATATEA NU ESTE UN LUX”.Cu totii avem nevoie de informatie si de transparenta si trebuie sa constientizam mai mult ca oricand ca grija acordata zilnic sanatatii ar putea evita nenumarate probleme majore. Prioritizarea preventiei nu trebuie sa fie o optiune ci un stil de viata, cu atat mai mult in contextual actual.

Portofoliul Promedis Pharm este creat pe baza studiului intens, fiecare produs este atent selectat si cu rol extrem de specific. Suntem distribuitor exclusiv al produselor regasite pe site-ul nostru. Pasiunea pentru sanatate si respectul pentru oameni ne fac sa fim mereu in cautare de inovatii in domeniul farmaceutic, sa contactam cei mai mari producatori si dezvoltatori de suplimente alimentare. Produsele noastre detin certificari atat pe parte de calitate a ingredientelor cat si pe practicile de productie.
Extractele standardizate din plante si concentratiile mari din formule, asigura o calitate superioara.

Valorile noastre

timeline-4

Preventia

Promovam zi de zi in munca noastra importanta preventiei. Sanatatea trebuie sa fie ceva ce ne preocupa constant iar un stil de viata sanatos adoptat cat mai devreme ne va ajuta sa limitam si sa intarziem
administrarea medicamentelor pentru diverse afectiuni.

timeline-5

Echilibrul

Suplimentele alimentare pot sa aiba nenumarate beneficii,administrate corect, acestea pot ajuta la asigurarea cantităților adecvate de substanțe nutritive esențiale în organism sau la menținerea stării de sănătate și a unui nivel optim de performanță, în situația în care necesarul de substanțe nutritive nu este obținut doar din alimentație.

timeline-6

Sanatatea fizica si psihica

SANATATEA NU ESTE UN LUX, grija pentru sanatate trebuie sa fie ceva constant si trebuie sa intelegem ca timpul in care nu ne preocupam de starea sanatatii fizice si psihice este un timp pierdut care de foarte multe ori nu poate fi recuperat. Mai bine prevenim decat sa tratam.

X
Add to cart