Comunicat de presa Promedis Pharm Antena 3

Comunicat de presa Antena 3 – Un nou parteneriat de succes pentru Promedis Pharm

Comunicat de presa Atena 3 din data de 15.02.2022:

“Compania Promedis Pharm anunță un parteneriat strategic cu unul dintre cele mai importante depozite farmaceutice din UE, detinut de un fond de investitii.

Expertiza combinată a celor două organizații va aduce beneficii reale pacienților, atat in ceea ce priveste disponibilitatatea pe piata cat si in ceea ce priveste costurile acestor produse pe piata din Romania.

Partenerul German va susține compania Promedis Pharm pe toată perioada parteneriatului urmând sa dezvolte pe termen lung mai multe proiecte împreuna, inclusiv un lant de 20 clinici cu sistem unic de orientare catre tratamentele usoare si rapide destinate afectiunilor articulare. Acestea vor fi deschise in cele mai importante orase din Romania

“Colaborarea cu unul dintre cei mai puternici furnizori de dispozitive medicale la nivel european ne va ajuta să ducem disponibilitatea acestor produse folosite in domeniul ortopedic la un nivel superior pe piata din Romania”, a declarat Maria Roxana Talpan, CEO Promedis Pharm.”Acest parteneriat strategic reunește expertiza noastră colectivă și reprezintă un pas important în direcția creării unui mediu concurential benefic actului medical in general si pacientilor in special, deasemeni, Promedis Pharm intentioneaza sa revolutioneze abordarea tratamentelor intra-articulare, sa detina portofoliul complet cu toate produsele din aceasta categorie dar sa dezvolte si serviciile integrate in aplicarea acestor tratamente. Urmeaza contractari cu medici specialisti si deschiderea lantului de clinici, insa este devreme sa discutam despre asta”.”

Sursa: https://www.antena3.ro/economic/un-nou-parteneriat-de-succes-pentru-promedis-pharm-629259.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
Add to cart