PROYAL M 2ml/4ml

Noua generatie de Acid Hialuronic pentru articulatii

PROYAL M este indicat ca tratament in degenerarea cartilajelor articulare si modificarile ce apar la nivelul lichidului sinovial. Acestea sunt urmari ale artrozei, idiferent de cauzele aparitiei bolii.

In urma tratamentului cu Proyal M simptomele cauzate de artroza se vor diminua semnificativ

Pentru efecte optime, Proyal M se va utiliza in grad incipient si mediu al artrozei. 

Produsul PROYAL M poate fi achizitionat si din farmacii

INDICATII

PROYAL  M este un substituent al fluidului sinovial care datorita proprietatilor vascoelastice si lubrifiante, intervine in refacerea proprietatilor reologice ale articulatiilor afectate la pacientii ce sufera de artroza degenerativa la nivelul genunchilor si a celorlalte articulatii sinoviale. Produsul imbunatateste caracteristicile fluidului sinovial de la nivelul articulatiilor, exercita o actiune protectiva cu o imbunatatire constanta a functionalitatii articulatiei si amelioreaza durerile.

PROYAL M actioneaza doar la nivelul articulatiei in care se injecteaza fara sa exercite o actiune sistemica.

DESCRIEREA PRODUSULUI

PROYAL M este este un gel injectabil steril, biodegradabil, izotonic, destinat administrarii intra-articulare. PROYAL M contine acid hialuronic cu o greutate moleculara medie, obtinut prin fermentatie bacteriana. PROYAL M detine proprietati vascoelastice, asadar imbunatateste vascozitatea fluidului sinovial prezent in cavitatea articulara sau poate inlocui temporar lichidul sinovial, injectat post artroscopie

Fiecare cutie contine o seringa de Proyal M si prospectul produsului.

DEPOZITARE

Depozitati Proyal M la o temperatura cuprinsa intre 2-25° C (36-77° F) intr-un loc uscat si in ambalajul original. A se feri de lumina, caldura si inghet. A nu se lasa la indemana copiilor.

A SE UTILIZA DOAR LA RECOMANDAREA SPECIALISTULUI

 

PromedisPharm
PromedisPharm
Proyal M

PROYAL M este este un gel injectabil steril, biodegradabil, izotonic, destinat administrarii intra-articulare. PROYAL M contine acid hialuronic cu o greutate moleculara medie, obtinut prin fermentatie bacteriana. PROYAL M detine proprietati vascoelastice, asadar imbunatateste vascozitatea fluidului sinovial prezent in cavitatea articulara.

Fiecare cutie contine o seringa de Proyal M si prospectul produsului.