PROYAL H 2ml/4ml

Noua generatie de Acid Hialuronic pentru articulatii

PROYAL H este indicat ca tratament in degenerarea cartilajelor articulare si modificarile ce apar la nivelul lichidului sinovial. Acestea sunt urmari ale artrozei, idiferent de cauzele aparitiei bolii. 

In urma tratamentului cu Proyal H se va constata imbunatatirea simptomelor dureroase iar mobilitatea se va imbunatati semnificativ. 

Produsul PROYAL H este disponibil exclusiv in Clinicile si Cabinetele de specialitate. 

INDICATII

PROYAL  H este un substituent al fluidului sinovial, care datorita proprietatilor vascoelastice si lubrifiante, intervine in refacerea proprietatilor reologice ale articulatiilor afectate la pacientii ce sufera de artroza degenerativa la nivelul genunchilor si a celorlalte articulatii sinoviale. Produsul imbunatateste caracteristicile fluidului sinovial de la nivelul articulatiilor, exercita o actiune protectiva cu o imbunatatire constanta a functionalitatii articulatiei si amelioreaza durerile.

PROYAL H actioneaza doar la nivelul articulatiei in care se injecteaza fara sa exercite o actiune sistemica.

DESCRIEREA PRODUSULUI

PROYAL H este este un gel injectabil steril, biodegradabil, izotonic, destinat administrarii intra-articulare. PROYAL H contine acid hialuronic cu o greutate moleculara mare, obtinut prin fermentatie bacteriana. PROYAL H detine proprietati vascoelastice, asadar imbunatateste vascozitatea fluidului sinovial prezent in cavitatea articulara.

Fiecare cutie contine o seringa de Proyal H si prospectul produsului. 

Atentie: continutul seringii este steril.  Proyal H nu a fost testat pe gravide sau femei  care alapteaza si nu este recomandat in aceste cazuri. A nu se utiliza la persoane sub 18 ani. Proyal H este un produs de unica folosinta; calitatea si sterilitatea produsului sunt garantate doar daca produsul este sigilat. 

DEPOZITARE

Depozitati Proyal H la o temperatura cuprinsa intre 2-25° C (36-77° F) intr-un loc uscat si in ambalajul original. A se feri de lumina, caldura si inghet. A nu se lasa la indemana copiilor.

A SE UTILIZA DOAR PE BAZA DE RECOMANDARE MEDICALA

PromedisPharm
PromedisPharm
Proyal H

 

PROYAL H este un implant intra-articular absorbabil, steril, cu grad crescut de puritate si este obtinut din acid hialuronic de origine non-animala.

PROYAL H contine acid hialuronic cu o greutate moleculara mare, obtinut prin fermentatie bacteriana. PROYAL H imbunatateste vascozitatea fluidului sinovial prezent in cavitatea articulara sau il poate inlocui  temporar atunci cand este utilizat post artroscopie.

Fiecare cutie contine o seringa de Proyal H si prospectul produsului.